СКЕНДЕРОВСКИ - Увозник на користени возила
Увоз од ГЕРМАНИЈА!!!

PEUGEOT 307 1.6Hdi


109 ks/1560 ccm/80 kw

 

 

 

 

 

Година:
2005
Мотор:
дизел
Километража:
130800
Регистриран до:
-
Боја:
металик сива
 
   
 

Опрема:

 


- Централна брава
- Клима уред
- Електрика на стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
- 6 воздушни перничиња
- Серво управувач
- ABS кочници
- Борд компјутер
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Темни стакла
- Металик боја
- Прв сопственик
- Сервисна книшка
- Два клуча
- Гуми предни 5мм
- Гуми задни 7мм

- Металик боја


 

Цена: 4200 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

OPEL CORSA 1.2

 

80 ks/1229ccm/59kw

 

 

 

 

 

 

Година:
2005
Мотор:
бензин
Километража:
140000
Регистриран до:
-
Боја:
металик темно сина
 
   
 

Опрема:

 


- Централна брава
- Дигитална клима
- Електрика на стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
- 4 воздушни перничиња
- Серво управувач
- ABS кочници
- Борд компјутер
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Темни стакла
- Металик боја
- Гуми предни 4мм
- Гуми задни мм

- Металик боја


 

Цена: 2700 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

VW GOLF 1.4

 


75ks /1390 ccm/55 kw

 

 

 

 

 

Година:
2004
Мотор:
дизел
Километража:
130000
Регистриран до:
-
Боја:
металик темно сина
 
   
 

Опрема:

 


- Увоз од Германија
- Централна брава
- Клима уред
- Електрика на стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
- 4 воздушни перничиња
- Серво управувач
- ABS кочници
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Алуминиумски бандажи
- Темни стакла

- Металик боја


 

Цена: 4900 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

PEUGEOT 307 SW

1.6 HDI


1560 ccm/80 kw/109 ks

 

 

 

 

 

Година:
2004
Мотор:
дизел
Километража:
118000
Регистриран до:
-
Боја:
металик темно сина
 
   
 

Опрема:

 


- Стаклен кров фиксен
- Централна брава
- Дигитална клима
- Кожен волан
- Електрика на стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
-4 воздушни перничиња
- Серво управувач
-ABS кочници
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Темни стакла
- Металик боја
- Алуминиумски фелни 16’’
- Сервисна книшка
- Увоз од Германија
- Прв сопственик


 

Цена: 3950 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

RENAULT SCENIC

1.9 DCI


1870 ccm/96 kw/130 ks

 

 

Година:
2006
Мотор:
дизел
Километража:
140000
Регистриран до:
-
Боја:
металик црна
 
   
 

Опрема:

 


- Централна брава
- Дигитална клима
- Кожен волан
- Електрика на стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
- 6 воздушни перничиња
- Серво управувач
- ABS кочници
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Темни стакла
- Металик боја
- Сервисна книшка оригинал

-Увоз од Германија


 

Цена: 4200 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

OPEL CORSA 1.0  Е

998 ccm /60 ks /44 kw

 

 

 

 

Година:
2005
Мотор:
бензин
Километража:
140000
Регистриран до:
-
Боја:
металик сива
 
   
 

Опрема:

 


- Централна брава
- Дигитална клима
- Електрика на  стакла
- CD радио
- Електрика на ретровизори
- 4 воздушни перничиња
- Серво управувач
- ABS кочници
- Обртомер
- Кодиран клуч
- Далечинско заклучување
- Темни стакла
- Металик боја
- Сервисна книшка

- Увоз од Германија


 

Цена: 2550 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

 HONDA JAZZ 1.2

78 ks/1246ccm/57 kw

 

 

Година:
2006
Мотор:
бензин
Километража:
118800
Регистриран до:
-
Боја:
металик сива
 
   
 

Опрема:

 


-Централна брава
-Клима уред
-Електрика на  стакла
-Радио/CD
-Електрика на ретровизори
-4 воздушни перничиња
-Серво управувач
-ABS кочници
-Обртомер
-Кодиран клуч
-Далечинско заклучување
-Темни стакла
-Металик боја

 

 

Цена: 3600 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

OPEL MERIVA 1.7 CDTI


101 ks/1686 ccm/74kw

 

 

Година:
2004
Мотор:
дизел
Километража:
137000
Регистриран до:
-
Боја:

металик

темно црвена

 
   
 

Опрема:

 

-Централна брава
-Клима уред
-Електрика на  стакла
-CD радио
-Електрика на ретровизори
-4  воздушни перничиња
-Серво управувач
-ABS кочници
-Обртомер
-Кодиран клуч
-Далечинско заклучување
-Темни стакла
-Металик боја

 

 

Цена: 3300 EUR

 

Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

RENAULT MEGANE 1.5 DCI

 

1461ccm/78 kw

106 ks/6 брзини

 

 

Година:
2005
Мотор:
дизел
Километража:
127000
Регистриран до:
-
Боја:
металик сива
 
   
 

Опрема:

 

-Централна брава
-Клима уред
-Електрика на  стакла
-CD радио
-Електрика на ретровизори
-2 воздушни перничиња
-Серво управувач
-ABS кочници
-Обртомер
-Кодиран клуч
-Далечинско заклучување
-Завеси позади
-Фарови за магла
-Темни стакла
-Металик боја

 

 

 

Цена: 3650 EUR


Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

 

PEUGEOT 308 1.6 HDI

 

109 ks/1560 ccm/80kw

 

 

 

 

Година:
2009
Мотор:
дизел
Километража:
139000
Регистриран до:
-
Боја:
металик сина
 
   
 

Опрема:

 

-Централна брава
-Кожен волан
-Kлима
-Електрика на  стакла
-Светла за магла
-CD радио
-Електрика на ретровизори
-6 воздушни перничиња
-Серво управувач
-ABS кочници
-ESP
-Кодиран клуч
-Далечинско заклучување
-Патен компјутер
-Сензори за дожд
-Темни стакла
-Сервисна книшка
-6 (шест) месеци гаранција
-Два клуча
-Металик боја

 

 

 

 

Цена:  5200 EUR


Контакт:

Миле 070 228 608

Тони 070 330 633

 

 

 

© 2016 Copyright Skenderovski facebook