Skenderovski        
home about services news contact

 

Skenderovski Logistic

 

галерија

 

 

 

 
 
Find more about Weather in Skopje, MK
Click for weather forecast
Транспорт на чамци и јахти, транспорт на чамци и јахти со не-стандардни димензии во Република Македонија и странство

 

 

 

Транспорт на автомобили, мали и поголеми комбиња и мали камиони во Република Македонија и странство

СКЕНДЕРОВСКИ ЛОГИСТИК е транспортна компанија која обавува транспортни услуги во Република Македонија и во цела Европа.

СКЕНДЕРОВСКИ ЛОГИСТИК Ви овозможува супериорни транспортни солуции со најдобра цена и најдобри услуги

 

© 2016 Copyright Skenderovski facebook