Skenderovski        
home about services news contact
 

 

  Во 2011, СКЕНДЕРОВСКИ стана дилер на Tisa автоприколките, производство на MOTORFLEX-REMONT D.O.O. Bečej

TISA автоприколките на MOTORFLEX-REMONT D.O.O. Bečej се планирани и проектирани до 3500kg носивост за сите видови и намени (лесни приколки со и без надоградба, наменски приколки со платформа, приколки за превоз на пловила, за превоз на помали работни машини и опрема и тн.) во зависност од потребите на корисникот. Сите автоприколки поседуваат сериски сертификат, меѓународна идентификациска шифра. Тие се со EU сертификат и хомологација.

Секоја автоприколка има своја шасија со втиснат ID број изработена од профилиран лим со дебелина од 3,4 и 5 mm.

Приколките се произведени од конструктивен челик со загарантиран квалитет поради топлото цинкување, со што материјалот е заштитен од атмосферските влијанија.

Сите вградени елементи на автоприколките, како што се торзионите осовини, системите за кочење, налетните механизми и тркалата, се производ на реномираната германска компанија "KNOTT” GmbH Eggstatt. Приколките се одликуваат со исклучителни возни карактеристики, притисок на влечната кука на автомобилот при максималното оптеретување е многу мал, па токму поради тоа овие приколки се лесни за влечење.

 

Ви претставуваме дел од програмата на приколки на MOTORFLEX-REMONT:

Марински приколки

Приколка за Jet Ski Scooter

Тип: RMB LP/SK- 0.55


Бруто маса: 550kg

Капацитет: 420 kg


Осовина: 1 ком. некочиона KNOTT - водоотпорна

 

Приколка за чамец до 1000 kg

Тип: RMB SP/SK- 1.30

Бруто маса: 1300 kg

Капацитет: 960 kg

Осовина: 1 ком. кочиона KNOTT - водоотпорна

Ширина на просторот за пловилото: 2150 mm

Должина на просторот за пловилото: 6000 mm

 

 

Приколка за чамец до 2000 kg

Тип: RMB SP/SK- 2.70

Бруто маса: 2700 kg


Капацитет: 2000 kg


Осовини: 2 ком. кочиони KNOTT - водоотпорни


Ширина на просторот за пловилото:: 2500mm


Должина на просторот за пловилото: 7500mm

 

 

Приколка за чамец до 2700 kg

Тип: RMB SP/SK- 3.50

Бруто маса: 3500 kg


Капацитет: 2700 kg


Осовини: 2 ком. кочиони KNOTT - водоотпорни


Ширина на просторот за пловилото: 2500mm


Должина на просторот за пловилото: 8500mm

 

 

 

© 2016 Copyright Skenderovski facebook