Come closer to your dreams... Feel the nature... With Skenderovski Marine!
 

Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол за успех на пазарот на наутиката и ги застапува најпознатите светски брендови, како што се Mercury, Bayliner, Quicksilver, Tahoe, Sea Ray, како и други познати водечки брендови во наутиката.

Посетете ги линковите со наутичките брендови Mercury, Quicksilver, Bayliner, Tahoe и Sea Ray и одберете го Вашиот чамец од соништата според Вашите потреби.

Повелете во нашиот наутички изложбен салон и добијте подетални информации за достапноста на моделите, како и стручни совети при изборот на мотор или чамец.

Направи вистински избор за твојот чамец!

MERCURY вонбродски мотори со 5 години гаранција

ЧАМЦИ НА ЛАГЕР - испорака веднаш!!!

Quicksilver Activ 505 Open

Max. број на патници: 5, max 100 hp, должина 5.07 m

Со Quicksilver Activ 505 Open ќе сакате да останате на вода цел ден. Дали е за риболов, релаксација или по малку од двете. Чамецот има спортски изглед, а сепак е простран во својата внатрешност.

Но колку е простран? Да се качат на чамецот 5 лица и да ја отркијат неговата практичност, ергономија и комфор.

 

 

Quicksilver Activ 605 Open

Max. број на патници: 7, max 150 hp, должина 6.12 m


Quicksilver Activ 605 Open е создаден да ги задоволи сите Ваши потреби и да Ви овозможи целодневна забава на вода.

Чамецот е дизајниран да Ви понуди голем комфор, ергономија и функционалност, која го претвора декот во најдоброто возможно место за релаксација или риболов.

 

Mercury Inflatable Boats Quicksilver Boats Tahoe Boats

 

Mercury Outboards Mercury Inflatable Boats Quicksilver Boats Bayliner Tahoe Boats